Interessegrupper

TidenFlyvers interessegrupper er et spændende kreativt netværk med udgangspunkt i medlemmernes interesser. Gruppens indhold kan f.eks. være en fysisk aktivitet, håndarbejde, mad/bagning, have/blomster, kunst/kultur, foto, litteratur, bridge/skak, Teater/opera, film, IT, vinterbadning, filosofi, byvandringer, ”De frankofile” m.m.m.

Alle grupper er selvstændige grupper, der vælger en tovholder, der har ansvaret for gruppen og står for den interne kommunikation. Møderne i gruppen afholdes privat.

Cykelgruppen

5 medlemmer drøftede 5. december tanker omkring 1 eller 2 cykelgrupper - bl.a. afhængig af cykeltype og medlemmernes erfaringer ift. turenes længde og hyppighed. Vi talte bl.a. om forskellige ture rundt i Allerød kommune samt i de nærliggende kommuner.Cykelturene kan være fra 10 km – 20 km. med fleksibilitet mhp. at flest mulige kan deltage. Vi var enige om at tage emnet op igen på et senere tidspunkt, idet vi først ønsker at cykle i naturen i det tidlige forår.

Tovholder: 


Vandregruppen

Vandregruppen består af blandt andre Susanne Østrup Møller og Eva Nørgaard. Gruppen har været på flere ture. Man har mødtes ved parkeringspladsen på Frederik 7 Vej.

Tovholder:

Andre grupper

Der er endvidere udtrykt interesse for at danne grupper omkring vinterbadning, fotografering, trædrejning og slægtsforskning.